Kan jag ta emot kryptovalutor som skickas till mitt Revolut-konto?

Du kan ta emot kryptovalutaräntor som skickas av andra Revolut-användare. Du kan dock inte ta emot kryptovalutor som skickas från avsändare utanför Revolut-plattformen, t.ex. externa plånböcker. Detta är något vi arbetar på att förbättra och vi hoppas att funktionen blir tillgänglig i framtiden. Det här är ett stängt erbjudande som ger dig möjlighet att köpa, sälja, växla och överföra valuta på Revolut-plattformen.