Hantera min exponering mot ädelmetaller

Ädelmetaller fungerar precis som vilken annan valuta som helst inom Revolut-ekosystemet:

Gör så här för att skicka exponering mot ädelmetaller till en vän på Revolut som har denna funktion aktiverad:

Tryck på fliken "Betalningar" i appen. Välj en person med ett "R" bredvid sitt namn i din kontaktlista och tryck på "Skicka". Ange det belopp du vill skicka, välj XAU eller XAG i listrutan och tryck på “Skicka” igen. Exponeringen mot ädelmetaller visas omedelbart på deras Revolut-konto! Observera att för tillfället stöder vi inte överföring av exponering mot ädelmetaller till konton utanför Revolut-plattformen såsom till ett externt ädelmetallkonto.

Du kan använda i stort sett alla Revolut-funktioner:

Vaults, cashback, avrundning av växel, automatisk valutaväxling, vad du vill – Du kan använda i stort sett allihop! Ädelmetaller fungerar precis som vilken annan valuta som helst i Revoluts ekosystem.