Hur köper och säljer jag kryptovalutor?

När du har aktiverat vår kryptovalutatjänst kan du använda vilken som helst av de fiat-valutor som stöds för att köpa kryptovaluta eller växla tillbaka till en fiat-valuta.

Du gör det i avsnittet Krypto under fliken Hem i Revolut-appen eller i avsnittet Tillgångar i Hubben. Att köpa och sälja kryptovaluta fungerar på samma sätt som vilken som helst av de fiat-valutor vi har stöd för.

Gå till fliken Tillgångar och sedan avsnittet Krypto för att lägga till ditt kryptovalutakonto. Tryck på knappen Investera, välj kryptovalutan du vill köpa och tryck sedan på knappen Köp för att komma igång!