Hur laddar jag upp en selfie?

Följ de här stegen när du tar en selfie:

• Hitta ett ställe med bra ljus, ta bort allt som täcker ditt ansikte (t.ex. glasögon eller en keps) och se till att du är den enda personen i bilden;
  • Godkänn åtkomst till din kamera;
  • Placera ditt ansikte i ovalen mitt på skärmen → ovalen blir grön;
  • Tryck på bildtagningsknappen för att ta en bild (i vissa fall tas bilden automatiskt);
  • Bekräfta att selfiebilden är tydlig. Tryck på Bekräfta och fortsätt registreringsprocessen.