Hur lägger jag till pengar på mitt konto?

Om du vill lägga till pengar på ditt konto väljer du beloppet du vill i avsnittet "Lägg till pengar att spendera senare" på kassaskärmen.

Vi ger dig sedan flera metoder för att lägga till pengar på ditt konto, inklusive:

• Externt kort: ange ditt korts 16-siffriga kortuppgifter, CVV och utgångsdatum.
  • Apple Pay / Google Pay: på enheter som stöds kan användare ladda upp med mobila betaltjänster.
  • Banköverföring: överför pengar till ditt konto med clearingnumret och kontouppgifterna.