Hur hanterar jag aviseringar?

Hantera aviseringar om marknadsföring

Om du vill hantera aviseringar om marknadsföring går du till din profilikon i det övre högra hörnet och trycker på Sekretess.

Här kan du välja att få eller välja bort e-postmeddelanden och push-meddelanden för marknadsföring. Om du vill få mer information kan du läsa Hur stoppar jag oönskade aviseringar?.

Transaktionsaviseringar

Förutom aviseringar om marknadsföring får du även aviseringar om dina transaktioner (kortbetalningar, överföringar) – det kan antingen vara push-meddelanden i appen eller e-postmeddelanden. Du kan inte inaktivera de här aviseringarna i Revolut-appen, men om du vill kan du justera telefonens aviseringsinställningar. Det exakta flödet beror på din telefonmodell, men du bör kunna inaktivera Revolut-aviseringar under Inställningar → Aviseringar på telefonen där du avmarkerar Revolut i listan över installerade appar. Den här åtgärden gör att du inte får några Revolut-aviseringar alls.

Vi rekommenderar inte att du inaktiverar Revolut-aviseringar helt, eftersom du förutom att missa viktiga uppdateringar kanske inte heller får aviseringar om obehöriga transaktioner som bearbetas på ditt konto.