Hur aktiverar jag spelspärren?

Spelspärren är normalt sett inte aktiv. Om du vill spärra alla transaktioner som är relaterade till spelande ska du gå till profilsidan i appen från navigationsfältet längst ner. Växlingsknappen för spelspärren finns i Inställningar under avsnittet Säkerhet. Tryck på knappen och godkänn villkoren för att aktivera spärren. Det dyker upp en bekräftelse på skärmen. Spärren börjar gälla så snart du har aktiverat den.