Jag tror jag har ett fördubblat konto

Varför får jag inte ha två privata Revolut-konton?

Du är bara tillåten att ha ett privat Revolut-konto, vilket står i avsnitt 4 i våra villkor och bestämmelser.

Jag använder Revolut för företag. Kan jag ha ett personligt konto och ett företagskonto hos Revolut?

Ja, du är tillåten att ha både ett företagskonto och ett personligt konto hos Revolut.

Hur skapade jag ett dubblerat konto?

Den vanligaste orsaken till att ett konto dubbleras är att du får ett nytt telefonnummer. Det kan hända när du flyttar till ett annat land, tappar bort din telefon eller byter teletjänsteleverantör. När du får ett nytt telefonnummer bör du ändra det telefonnummer som är registrerat för ditt konto. Detta gör du genom att gå till Förlorat tillgången till ditt nummer? på inloggningsskärmen och följa instruktionerna på skärmen för att ändra ditt telefonnummer till det nya.

Lär dig mer i den här videon med #RevTip.

Jag har flyttat till ett annat land och fått ett nytt telefonnummer. Vad gör jag med mitt Revolut-konto?

Gå till Förlorat tillgången till ditt nummer? på inloggningsskärmen och följ instruktionerna på skärmen för att ändra ditt telefonnummer till det nya.

Lär dig mer i den här videon med #RevTip.

Vad kan jag göra om mitt dubblerade konto har identifierats för uppsägning?

Om du har tillgång till ditt konto som du tror har dubblerats bör du uppgradera appen till den senaste versionen, gå till avsnittet Inställningar i appen, trycka på Stäng kontot och följa instruktionerna.

Kom ihåg att vi måste behålla dina uppgifter i 6 år för att uppfylla lagstadgade krav såsom lagstiftning mot penningtvätt.

Hur vet ni vilket konto som ska avslutas?

Kontouppsägningen bygger på den allmänna aktiviteten på kontot.