Hur kan vi hjälpa dig?

Stäng konto

Vi avråder dig från att stänga ner ditt Revolut-konto, då det kan ta ett tag att skapa ett nytt konto med samma mobilnummer. Revolut debiterar dig inte för att ha ett öppet standardkonto som du inte använder.

Om du ändå vill stänga kontot uppgraderar du appen till den senaste versionen, går till avsnittet inställningar i appen, trycker på ”Stäng kontot” och följer instruktionerna.

Vänligen kom ihåg att vi måste behålla dina uppgifter i 6 år för att uppfylla lagstadgade krav, såsom lagstiftning mot penningtvätt.

Relaterade artiklar