Hur kan vi hjälpa dig?

Avsluta ett konto

Vi avråder dig från att stänga ditt Revolut-konto, eftersom det kan ta ett tag att skapa ett nytt konto med samma mobilnummer. Revolut debiterar dig inte för att ha ett öppet standardkonto som du inte använder.

Om du ändå vill stänga kontot kan du uppgradera appen till den senaste versionen, gå till avsnittet Inställningar i appen, trycka på Stäng konto och följa instruktionerna.

Kom ihåg att vi måste behålla dina uppgifter i 6 år för att uppfylla lagstadgade krav, till exempel lagstiftning mot penningtvätt.

Relaterade artiklar