Hur kan jag se/hämta mitt kontosaldo?

Du kan skapa följande utdrag:

Kontoutdrag per vald valuta

• Öppna fliken Konton på startskärmen
  • Tryck på rullgardinsmenyn för att välja konto och välj valutakontot du behöver
  • Tryck på ... för att se mer och tryck på Utdrag
  • Välj datumintervall och filformat (PDF eller Excel – Revolut Bank-användare kan bara hämta i PDF-format)
  • Tryck på Generera så kan du se din kontohistorik och hämta den genom att trycka på exportikonen längst upp till höger på skärmen.

Kryptovalutautdrag per vald kryptovaluta

• Öppna fliken Krypto på startskärmen
  • Välj kryptovaluta
  • Tryck på Kontoutdrag
  • Välj datumintervall och filformat (PDF eller Excel)
  • Tryck på Generera så kan du se ditt utdrag och hämta det genom att trycka på exportikonen längst upp till höger på skärmen.

Aktieutdrag

• Öppna fliken Aktier på startskärmen
  • Tryck på ... för att se mer och tryck på Utdrag
  • Välj datumintervall och filformat (PDF eller Excel)
  • Tryck på knappen Hämta utdrag så kan du se ditt utdrag och hämta det genom att trycka på exportikonen längst upp till höger på skärmen.

Övriga dokument (begäran om tillgång till uppgifter, kortbekräftelse, kontobekräftelse eller avgiftsutdrag)

Öppna avsnittet Profil > tryck på Dokument > välj önskat dokument > du kan se dokumentet och hämta det genom att trycka på exportikonen längst upp till höger på skärmen.

Utdrag på papper

Tyvärr kan Revolut inte ge dig utdrag på papper.

Se till att uppdatera din app till den senaste versionen för att undvika problem med att komma åt och hämta utdrag. Starta en chatt med oss om du stöter på några problem.