Vilka artiklar är berättigade för inköps- och återbetalningsskyddsförsäkringarna?

För att en artikel ska vara berättigad till antingen inköpsskydd eller återbetalningsskydd måste du ha betalat för hela artikeln med ditt Revolut Plus-, Premium- och Metal-konto. Artikeln måste också uppfylla följande krav:

• har köpts endast för personligt bruk
  • var helt ny när den köptes
  • har inte haft tidigare ägare
  • köptes inte privat
  • har alla nödvändiga CE- och miljöcertifieringar
  • finns inte angiven i undantagen (till exempel mat och dryck, smycken, antikviteter ...). Den fullständiga listan finns i villkoren
  • Den köptes från en återförsäljare i landet där ditt Revolut-konto är registrerat eller i Europa