Vad får jag från inköpsskyddsförsäkringen?

Inköpsskyddet erbjuder en stöld- och olycksfallsförsäkring på varor som har köpts med ditt Revolut-konto och

• köptes för personligt bruk
  • var helt nya när de köptes
  • inte har haft tidigare ägare
  • inte köptes privat
  • köptes under de senaste 365 dagarna och efter att gruppolicyn påbörjades

Berättigade, globalt köpta, artiklar täcks bara om den berättigade artikeln uppfyller alla CE- och miljöcertifieringskrav som finns i Storbritannien eller EU.

Inköpsskyddet är bara tillgängligt för Plus-, Premium- och Metal-användare i Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Schweiz, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike.