Hur gör jag ett skyddsförsäkringsanspråk?

Du hittar kontaktuppgifterna i Revolut-appen. Gå till fliken Marknadsplats i appens navigeringsfält, tryck på Försäkring, välj din försäkring och tryck på Få hjälp.

Tänk på att du blir ombedd att tillhandahålla en kopia av relevanta dokument som till exempel mottagande av varan eller evenemangsbiljetten och en polisrapport vid stöld som en del av anspråksprocessen.

Fler detaljer finns i villkoren i appen.