Problem som påverkar appens funktionaliteter

Vad händer exakt?
Din app kanske håller på att krascha, du kanske ser ett felmeddelande som säger ”Något gick fel”, eller kanske vissa av dina kontouppgifter saknas eller inte visas korrekt. Möjligen märker du också att vissa funktioner är tillfälligt otillgängliga.

Ok, så vad ska jag förvänta mig?
Oroa dig inte, dina pengar är säkra och du bör fortfarande kunna använda dina kort och ta ut pengar som normalt. Vi arbetar redan hårt med en lösning och håller dig uppdaterad. Under tiden kan du kolla in vår officiella Systemstatussida för uppdateringar. Ursäkta besväret och tack för ditt tålamod.