Hur laddar jag ner min överföringsbekräftelse?

Varje gång du framgångsrikt skickar en banköverföring kan du hämta en överföringsbekräftelse som bevis på mottagen betalning. Om din överföring inte är framme än, kan du dela den aktuella överföringsbekräftelsen med mottagaren som denne kan ge till sin bank – vilket ofta kan påskynda processen med att spåra din överföring.

Den inkluderar:

• Ditt namn och dina kontouppgifter
  • Mottagarens namn och kontouppgifter
  • Datum då överföringen gjordes
  • Överföringsbelopp

Så här får du en kopia av din överföringsbekräftelse:

• Gå till din startsida
  • Hitta och välj relevant banköverföring i din transaktionshistorik
  • Klicka på knappen Bekräftelse/Hämta
  • Detta öppnar ett PDF-dokument som du kan spara till din enhet