Skickar pengar till vänner från min kontaktlista

Det här är det bästa med appen – den är lätt, snabb och gratis! ⚡️

Klicka på Betalningar på huvudskärmen för navigering i appen.

En vän med ett Revolut-konto har ett blått ”R” på sin bild. Välj din vän, valuta och beloppet som du vill skicka. Lägg sedan till en anteckning eller GIF. Tryck sedan på Skicka efter vilket pengarna dyker upp direkt på dennes Revolut-konto!

Om din vän inte visas i kontaktlistan kan du lägga till en ny kontakt genom att trycka på (+) längst upp i högra hörnet. Följ anvisningarna och uppdatera kontakterna genom att dra ner på listan. De bör dyka upp direkt med ett blått ”R” bredvid deras bild.

Skulle du inte ha din väns mobilnummer, kan du hitta din vän med användarnamn genom att trycka på (+) i det övre högra hörnet.