Hur kan jag dölja mitt användarnamn?

Du kan justera ditt användarnamns upptäckbarhet under knappen Redigera i din Revolut-profil i avsnittet Betalningar i appen. Om du väljer att stänga av Upptäckbar med användarnamn hittar andra Revolut-användare inte dig i sökningar men de kan fortfarande hitta dig om de klickar på länken för ditt användarnamn.

Om du inte alls vill bli identifierad som en Revolut-användare (antingen med mobilnummer eller användarnamn) kan du stänga av Betalningar med vänner i avancerade integritetsinställningar.