Hur kan jag dölja mitt användarnamn?

Om du inte vill att ditt användarnamn ska komma upp i sökningen efter andra användare, kan du välja bort det från Upptäckbar med användarnamn i Sekretessinställningar.

Därifrån går du till avdelningen Betalningar, klickar på ditt användarnamn och väljer sköldikonen uppe i det högra hörnet, så öppnas sekretessinställningarna.

Om du väljer att stänga av Upptäckbar med användarnamn kommer inte andra Revolut-användare att kunna hitta dig när de söker, men de kan fortfarande hitta dig om de trycker på din användarnamnslänk.

Om du inte alls vill bli identifierad som en Revolut-användare (antingen med mobilnummer eller användarnamn) kan du stänga av Betalningar med vänner under Avancerade integritetsinställningar.