Betala personer nära mig

Du kan även betala en Revolut-användare som befinner sig i närheten fysiskt. Ni måste båda öppna appen och gå till fliken ”Betalningar” och sedan klicka på ikonen ”Person nära mig” till höger om ”Sök”-fältet. När ni båda har öppnat den här skärmen (och har aktiverat funktionen) kan du se personen som en möjlig betalningsmottagare. De kan också begära pengar från dig på samma sätt.

Ditt telefonnummer och fullständiga namn är aldrig synliga för personer i närheten och du slutar vara synlig strax efter att du har lämnat ”Personer nära mig”-skärmen.