Hur ansluter jag ett befintligt Revolut-kort?

Om du har fått ett fysiskt och ej personligt kort av någon i vårt team ska du gå till avsnittet Kort i appen, klicka på ikonen + och sedan välja alternativet Har du redan ett kort? Länka det här. Ange det 16-siffriga numret som står på framsidan av ditt nya kort eller läs in dina kortuppgifter genom att trycka på kameraikonen.

På det här sättet kan du också länka om ett kort som tidigare har anmälts som borttappat eller stulet.