Hur kan jag skicka en kontantpresent eller ett presentkort?

Med gåvofunktionen kan du skicka kontantpresenter och presentkort från ett antal olika varumärken med roliga animationer och personliga meddelanden. Det fungerar på samma sätt som vanliga överföringar mellan Revolut-konton. Du kan skicka direkt eller schemalägga gåvan till en viss dag. Vi ser till att den kommer i tid!

Du hittar avsnittet Gåvor under fliken Marknadsplats (fliken Min hubb från appversion 8.0). Där kan du antingen välja mellan ett urval presentkort från olika märken eller skicka en kontantpresent i stället. Observera att kryptovalutor inte kan skickas som kontantgåvor.

Gör så här för att skicka en kontantpresent:

• Välj ett presentomslag
  • Lägg till ett personligt meddelande och belopp
  • Välj mottagare (bland dina kontakter, eller lägg till ny betalningsmottagare)
  • Välj att skicka presenten direkt eller schemalägg så att den skickas på en viss dag

Om mottagaren inte har fått presenten ska du kontrollera att du har angett rätt kontaktinformation och att mottagaren har hämtat Revolut-appen. Chatta med oss om de stegen inte fungerar.För att skicka ett presentkort:

• Välj ut det presentkort du vill ha och tryck på det
  • Välj belopp: du kan välja att antingen skriva in det belopp du önskar eller välja ett från en lista
  • Gör det hela personligt med ett omslag och ett meddelande
  • Välj mottagare (bland kontakterna, eller lägg till en ny betalningsmottagare)
  • Välj antingen att skicka presenten direkt eller ange ett datum

Metal-, Premium- och Plus-användare får också cashback för varje presentkort som skickas.

När presenten har skickats syns den i listan Transaktioner i avsnittet Konton och även i avsnittet Gåvor.