Mitt Revolut-kort löper snart ut – vad ska jag göra?

Du hittar ditt korts utgångsdatum på ditt fysiska kort och i appen. Du kan beställa ett ersättningskort upp till 28 dagar innan ditt kort går ut med kostnadsfri standardfrakt till EES, Australien, Kanada, Singapore, Schweiz, Japan och USA eller så kan du – om du behöver det ännu fortare – betala extra för att få det levererat express nästan vart som helst i världen. För att beställa ditt nya kort går du till avdelningen Kort i appen och väljer det kort som snart ska gå ut, sedan trycker du på knappen för att beställa ditt ersättningskort med en ny PIN-kod och ett nytt utgångsdatum. Så fort ditt kort går ut vid midnatt den sista dagen i månaden tas det bort från appen automatiskt och slutar fungerar.

Lär dig mer i den här videon med #RevTip.