Betalningen avvisades av säkerhetssystemet

För att förhindra bedrägliga korttransaktioner har vi ett automatiskt säkerhetssystem som avvisar transaktionen automatiskt och samtidigt spärrar kortet.

Men du behöver inte oroa dig – ditt konto fortsätter att fungera som vanligt. Det är bara kortet som spärras så att du får möjlighet att godkänna betalningen.

Det enda du behöver göra om din betalning avvisades av säkerhetsskäl och kortet spärrats är att gå till betalningen i transaktionslistan. Där finns ett alternativ för att godkänna betalningen i listan. Spärren på kortet tas bort automatiskt när du trycker på knappen för att bekräfta att du känner igen betalningen och systemet ska sedan inte avvisa framtida betalningar till den här handlaren igen.

Om du väljer alternativet att du inte känner igen den här betalningen kommer ditt kort att annulleras. Alla framtida betalningar till den här handlaren kommer också att stoppas.

Fyll i formuläret nedan om du klickade fel och annullerade kortet av misstag eller kände igen betalningen senare så att våra medarbetare kan aktivera kortet igen.