Är jag berättigad till Google Pay?

Google Pay är tillgängligt för användare från Australien, Belgien, Kroatien, Tjeckien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Japan, Norge, Polen, Slovakien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA och Singapore.

Din Android-enhet behöver även stöd för NFC och HCE för att vara kompatibel med Google Pay. För att ta reda på om din enhet fungerar med Google Pay öppnar du Inställningar på din enhet och väljer Trådlöst och nätverk. Tryck på Mer och om NFC visas kan din enhet genomföra Google Pay-betalningar i butiker.