Så här lägger du till nya fakturor till en Grupp

Du kan lägga till en transaktion till Gruppen från widgeten Gruppfakturor i avsnittet Betalningar i appen eller genom att trycka på knappen Dela faktura i din transaktionsöversikt. Det här fungerar på samma sätt som funktionen Dela faktura, men i stället för att skicka en betalningsförfrågan till de övriga Gruppmedlemmarna lagrar vi förfrågan på Gruppsidan.

• Välj transaktionen/transaktionerna du vill dela med Gruppen och justera vid behov hur mycket varje Gruppmedlem är skyldig. I stället för att skicka en betalningsförfrågan till de övriga Gruppmedlemmarna lagrar vi förfrågan på Gruppsidan.
  • Om du vill lägga till en transaktion du har gjort utanför Revolut kan du trycka på knappen + och lägga till information om din transaktion. Du kan också redigera informationen om vem som betalade fakturan och justera hur mycket Gruppmedlemmarna är skyldiga.
  • Oroa dig inte över att du har lagt till en transaktion av misstag. På Gruppsidan kan du svepa transaktionen åt sidan för att ta bort den eller trycka på den och välja Ta bort från grupp.