På grund av att adressen inte stämmer överens i AVS

Adressverifieringssystemet (AVS) kontrollerar om kortets faktureringsadress (på ditt bankkort som är länkat till Revolut) matchar den som är länkad till din bank.

Om din påfyllning nekades på grund av en felmatchning i AVS (problem med postnummer) bör du kontrollera det korrekta postnumret för ditt korts faktureringsadress i din andra bank online och ange det i Revolut-appen. Det finns ingen anledning att radera kortet och lägga till det igen med en ny adress. Gå till sektionen Påfyllning → tryck på Redigera → tryck på i → redigera faktureringens postnummer. Vänta lite innan du försöker fylla på igen.

Om lösningen ovan inte fungerar eller adressen matchar bör du chatta med oss och tillhandahåll en skärmbild på ditt kontoutdrag som visar den senaste kortpåfyllningen (med matchande bekräftelsekod för kortet) som gjordes på ditt Revolut-konto.