Hur lägger jag till pengar på mitt Revolut-konto med ett kort?

Hur fyller jag på mitt kort?

Öppna Revolut-appen, tryck på Lägg till pengar och ange dina korrekta kortuppgifter inklusive:

• 16-siffrigt kortnummer
  • Utgångsdatum
  • CVC-kod
  • Faktureringsadressens portnummer (vid behov)

Välj valutan, ange det belopp du vill fylla på och insättningen visas direkt på ditt Revolut-konto när du har angett all korrekt information.

Vi rekommenderar att du använder ditt eget kort för att lägga till pengar. Om någon annan vill sätta in pengar på ditt Revolut-konto kan personen skicka pengar direkt till det genom sin egen Revolut-app eller via en banköverföring.

Hur lägger jag till ytterligare ett kort för påfyllning?

Du kan när som helst lägga till ytterligare ett kort i appen för påfyllning i avsnittet Lägg till pengar genom att trycka på Ändra och ange nya kortuppgifter (16-siffrigt kortnummer, utgångsdatum, CVC-kod och faktureringsadress postadress/postnummer, om så behövs).