Var hittar jag mina lokala kontouppgifter?

Du som användare inom EU har åtkomst till uppgifter för ett lokalt GBP-konto. Gå till startsidan > fliken Konton > välj brittiskt pund > tryck på den brittiska flaggan för att se uppgifterna för ditt GBP-konto (se till att du är inne på fliken Lokalt). Uppgifterna för ditt lokala GBP-konto består av ett clearingnummer och ett kontonummer.

Se till att du har den senaste versionen av Revolut-appen.

Du har även åtkomst till uppgifter för ett lokalt EUR-konto för överföringar inom EU (SEPA). Gå till startsidan > fliken Konton > välj euro > tryck på EU-flaggan för att se uppgifterna för ditt lokala EUR-konto (se till att du är inne på fliken Lokalt). Uppgifterna för ditt lokala EUR-konto består av BIC och IBAN.