Jag fick min insättning i en annan valuta. Vad kan jag göra?

Lokala överföringar (t.ex. GBP, EUR):

Om en överföring skickas i en annan valuta till dina lokala kontouppgifter, till exempel EUR till ditt lokala konto för GBP så växlar din bank EUR till GBP, men inte med Revoluts växelkurs. Vi föreslår att du bara använder dina lokala kontouppgifter för att fylla på i din lokala valuta. Följ de här stegen för att hitta dina kontouppgifter:

• Gå till avsnittet Hem
  • Tryck på pilen till höger om ditt nuvarande saldo och välj önskad valuta
  • Tryck på …
  • Välj Uppgifter

Internationella överföringar (SWIFT):

Det här bör inte hända för internationella överföringar till ditt konto så länge som Revolut stöder valutan. I mycket sällsynta fall kan banken som skickar pengarna (eller de förmedlande bankerna) konvertera pengarna på grund av att de inte stöder den skickade valutan.

En fullständig lista över valutor som stöds av Revolut finns i Vilka valutor stöds för inkommande överföringar? .