Använda Revoluts öppna API för företag

Det öppna API:et är utformat för att automatisera företags bankaktiviteter. Det innebär att det går att integrera med Revolut Business och anpassas för att passa just dina behov.

Vårt API är tillgängligt för alla kunder, och går att komma åt under fliken Inställningar för kontoinnehavaren. Du kan hitta dokumentationen här.

Observera att det öppna API:et endast är till för Revolut Business-kunder. Det finns inte något offentligt API för detaljhandelskonton.