Hur ställer jag in en direktbetalning?

Vi stöder direktbetalningar i EUR och GBP. För att upprätta en direktbetalning anger du bara dina unika kontouppgifter till organisationen som du vill betala till. Du hittar dina kontouppgifter här:

För euro:

• Gå till avsnittet Konton
  • Välj EUR eller tryck på ”lägg till ett nytt konto i EUR”
  • Du hittar kontouppgifterna för banköverföringar under fliken Lokalt

Observera att gränsen för en transaktion med direktbetalning i EUR för närvarande är 10 000 EUR.

För brittiska pund:

• Gå till avsnittet Konton
  • Välj GBP eller tryck på lägg till ett nytt konto i GBP
  • Du hittar clearingnumret och kontonumret under fliken Lokalt

Observera att det inte finns någon maximal gräns för en transaktion med direktdebitering i GBP just nu.