Varför har min kortbetalning avvisats?

De vanligaste orsakerna till avvisade betalningar är otillräckliga medel, fel kortuppgifter (PIN, utgångsdatum eller CVV), att du överskrider din månadsvisa utgiftsgräns för kortet eller inaktivering av vissa typer av transaktioner i kortets säkerhetsinställningar.

Felet för kortbetalningen ska visas i din transaktionslista. Du bör även gå till fliken Kort, klicka på det aktuella kortet och kontrollera inställningarna som du har aktiverat. Om du inte har åtkomst kontaktar du din kontoadministratör.