Kan jag överföra pengar från mitt PayPal-konto till mitt Revolut Företag-kort?

Ja, men för närvarande är endast den här PayPal-funktionen tillgänglig för PayPal-konton i EU.

• Så här lägger du till ditt Revolut-kort:
  • Logga in på ditt PayPal-konto
  • Gå till avsnittet Kort
  • Klicka på Koppla ett nytt kort
  • Fyll i dina kortuppgifter
  • PayPal skickar en bekräftelsekod via en liten debitering på ditt kort

Tänk på att:

• adressen på kortet måste vara samma som adressen för PayPal
  • det måste finnas pengar på kortet (så att PayPal kan genomföra en liten debitering för att godkänna kortet)
  • kortet måste aktiveras för onlineköp.