Uppgradera min företagsplan

Du kan uppgradera ditt paket när som helst men du kan bara nedgradera i slutet av din nuvarande debiteringsperiod.

Allt du behöver göra för att ändra ditt prispaket från webbgränssnittetär att logga in på företagskontot och klicka på kontonamnet längst upp till vänster för att visa ett rullgardinsfönster. Välj Inställningar > Paket > och klicka på Hantera för att visa paketen du kan ändra till.

I mobilappen går du till Kontrollpanelen klickar på ⚙-ikonen och Business och väljer prispaketet som visas. Sedan kan du klicka på Hantera och välja paketet du vill ändra till.