Kan jag koppla mitt personliga Revolut-konto eller mina externa bankkonton till Revolut Företag?

Du kan nu hantera externa brittiska och vissa irländska bankkonton från instrumentpanelen i webbappen för Revolut Business. Detta är möjligt tack vare vårt API för öppen bankverksamhet. Instrumentpanelen i Revolut Business kan genom detta API använda information från andra leverantörer som också deltar i öppen bankverksamhet.

För närvarande stöder vi följande banker och leverantörer i Storbritannien:

• Santander
  • Halifax
  • Danske
  • Marks & Spencer
  • Nationwide
  • First Direct
  • HSBC Business
  • RBS
  • Starling
  • Barclays Business
  • Ulster Bank
  • TSB
  • Lloyds Business Bank
  • Natwest

Och dessa från Irland:

• PTSB
  • Ulster

Hur lägger jag till ett externt konto?

1. Gå till Hem och Konton på instrumentpanelen för Revolut Business
  2. Välj ”Koppla externt bankkonto”
  3. Välj banken eller leverantören du vill koppla
  4. Följ stegen som visas
  5. Du tas automatiskt vidare till bankens eller leverantörens webbplats för att godkänna kopplingen
  6. Klart. Nu kan du hantera kontot under Konton-instrumentpanelen i Revolut Business

Hur tar jag bort ett externt konto?

• Gå till Hem och Konton på instrumentpanelen för Revolut Business
  • Välj det externa kontot som du vill sluta koppla till Revolut Business
  • Välj Inställningar för kontot
  • Välj Ta bort åtkomst för alla konton
  • Klart. Nu är kontot inte längre kopplat till Revolut Business