S čím vám pomôžeme?

Môžem svoje meno používateľa skryť?

Vyhľadateľnosť svojho mena používateľa môžete upraviť v aplikácii v sekcii Platby v časti Profil Revolut ťuknutím na tlačidlo Upraviť. Ak sa rozhodnete vypnúť možnosť Možné vyhľadať podľa mena používateľa, ostatným používateľom Revolutu sa prestanete zobrazovať vo vyhľadávaní. Stále vás však budú môcť vyhľadať, ak ťuknú na odkaz vášho mena používateľa.

Ak sa vôbec nechcete zobrazovať ako používateľ Revolutu (buď podľa mobilného čísla, alebo mena používateľa), v rozšírených nastaveniach ochrany osobných údajov môžete vypnúť možnosť Platby medzi priateľmi.

Súvisiace články