S čím vám pomôžeme?

Aký je rozdiel medzi obmedzeným prístupom a úplným prístupom k webovej aplikácii?

Ak máte k webovej aplikácii obmedzený prístup, môžete si zobraziť svoje transakcie, dočasne zablokovať existujúce Revolut karty a upraviť nastavenia karty. Môžete si tak zabezpečiť Revolut účet v prípade straty prístupu k mobilnej aplikácii Revolut v dôsledku núdzovej situácie.

Ak máte k webovej aplikácii úplný prístup, môžete cez ňu vykonávať viac transakčných operácií, napríklad obchodovať s kryptomenami, pridávať peniaze, uskutočňovať odchádzajúce bankové prevody a mnoho ďalšieho.

Súvisiace články