Cum te putem ajuta?

Cum îmi închid contul de tranzacționare?

De acum îți poți închide contul de tranzacționare dacă deschizi aplicația Revolut și mergi la secțiunea „Tranzacționare”.

Dacă apeși pe cele trei puncte de suspensie din partea dreaptă a ecranului și selectezi „Închide contul de tranzacționare”, iar apoi accepți Termenii de închidere a contului de tranzacționare care apar pe ecran, îți exprimi acordul cu închiderea contului tău de tranzacționare (și vânzarea acțiunilor, în cazul în care deții) cu RTL.

Contul se va închide în 3 pași:

Pasul 1: după ce ne trimiți cererea de închidere a contului, activele tale vor fi vândute. Vânzarea acțiunilor este urmată de un proces de decontare care durează două zile.

Pasul 2: imediat ce fondurile sunt decontate, acestea ți se vor transfera în contul în USD de bani electronici.

Pasul 3: contul tău de tranzacționare va fi închis imediat ce soldul său ajunge la 0 USD.

Articole similare