Cum te putem ajuta?

Cum îmi pot ascunde numele de utilizator?

Dacă nu dorești ca numele tău de utilizator să apară în căutările altor utilizatori, poți dezactiva opțiunea „Pot fi găsit prin numele de utilizator” din Setările de confidențialitate.

Poți face acest lucru dacă accesezi secțiunea „Plăți”, apeși pe numele tău de utilizator și selectezi pictograma „scut” din colțul din dreapta sus. Acest lucru va deschide setările de securitate.

Dacă alegi să dezactivezi „Pot fi găsit prin numele de utilizator”, ceilalți utilizatori Revolut nu te vor putea găsi în rezultatele căutării, dar te vor putea găsi dacă ating linkul numelui tău de utilizator.

Dacă vrei să nu fii identificat deloc ca utilizator Revolut (nici prin numărul de telefon, nici prin numele de utilizator), poți dezactiva „Plăți cu prietenii” din Setările avansate de confidențialitate.

Articole similare