Cum te putem ajuta?

Ar trebui să fac ceva pentru a evita să-mi apară tranzacții duplicat în contul meu Xero?

Nu. Vom urmări toate cheltuielile pe care le-am exportat deja în Xero și nu le vom mai exporta iar, chiar dacă dezactivezi și apoi reactivezi caracteristica. Dacă editezi o cheltuială în Revolut care a fost deja exportată, vom actualiza intrarea în Xero. Dacă ștergi o cheltuială în Xero și apoi o exporți din nou din Revolut, o vom exporta din nou în Xero.

Articole similare