Cum te putem ajuta?

Cum sincronizez tranzacțiile vechi?

Pentru a evita să îți apară tranzacții duplicat în contul Xero, Revolut sincronizează doar tranzacții trecute atunci când alegi să creezi un cont nou în Xero. Când configurezi integrarea Xero, vei fi întrebat dacă ai conturi Revolut existente în Xero. Dacă alegi „Da” și asociezi conturile tale existente, sincronizăm tranzacții doar începând din acel moment – deoarece vei avea deja tranzacțiile anterioare în contul tău Xero. Dacă alegi „Nu”, vom crea noi conturi în Xero și vom sincroniza toate tranzacțiile anterioare din conturile Revolut corespunzătoare, până la Blocarea perioadei sau anului Xero.

Articole similare