Cum te putem ajuta?

Ce se întâmplă dacă deconectez integrarea?

Vom opri sincronizarea datelor tale către FreeAgent și vom șterge setările de integrare. Dacă dorești să reconectezi integrarea la o dată ulterioară, o poți face cu ușurință în orice moment.

Articole similare