Cum te putem ajuta?

Ce se întâmplă dacă deconectez integrarea?

Vom opri sincronizarea datelor tale cu QuickBooks și vom șterge toate setările de integrare. Poți reconecta integrarea din contul QuickBooks oricând în viitor, fără niciun risc de apariție a duplicatelor.

Articole similare