Cum te putem ajuta?

Upgrade-ul planului meu de afaceri

Îți poți face un upgrade la plan în orice moment, dar reducerea planului poate fi programată numai pentru finalul ciclului curent de facturare.

Pentru a schimba planul de prețuri din interfața web, conectează-te pur și simplu la contul tău de business și apasă pe numele contului în colțul din stânga sus, de unde se va deschide o fereastră verticală. Accesează Setări > Plan > și apoi apasă pe „Gestionare” pentru a vedea la ce planuri poți trece.

Din aplicația mobilă, mergi la Meniul principal → Clic pe pictograma ⚙ → Business → Selectează planul de prețuri vizibil → Gestionare → Alege planul dorit.

Articole similare