Hvordan sender jeg penger til en bankkonto?

Hvis du vil overføre et av de 31 støttede godkjente betalingsmidlene våre til en bankkonto, trykker du på Betalinger på hovednavigasjonsskjermen i appen. Velg Ny, trykk på Opprett ny mottaker, velg Bankkonto og legg til bankopplysningene. Deretter kan du ganske enkelt angi beløpet, valutaen og referansen og trykke på Send.

Du kan finne tidligere opprettede mottakere under den samme Bankoverførsel-delen og klikke på en mottaker for å redigere eller slette den.