Hvor rask er overføringen min?

GBP-overføringer til en britisk bankkonto tar normalt noen få sekunder, men kan ta opptil tre dager hvis mottakerbanken ikke bruker Faster Payments.

EUR-overføringer til en bankkonto i SEPA tar vanligvis opptil to virkedager.

IDR-, INR-, MYR-, og PHP-overføringer til en bankkonto hjemmehørende i henholdsvis Indonesia, India og Malaysia tar vanligvis opptil én arbeidsdag.

Internasjonale overføringer kommer vanligvis inn på mottakerens konto i løpet av opptil fem virkedager.