Hva om jeg ikke vet kontoopplysningene?

Hvis du ikke kjenner mottakerens bankkontoopplysninger, kan du sende en betalingskobling via Revolut-appen, slik at mottakeren kan angi sine egne bankopplysninger.

Trykk på Betalinger på hovednavigasjonsskjermen i appen, velg kontakten du vil overføre penger til, og legg til beløpet du vil sende. Du kan velge en av de 31 valutaene vi støtter for overføringer.

Når du trykker på Opprett betalingskobling, blir det generert en betalingskobling som du kan kopiere og sende til kontakten din via e-post, WhatsApp eller annet. Du kan også velge å sende dem betalingskoblingen på SMS automatisk. Mottakeren har deretter 24 timer på seg til å hente pengene ved å klikke på koblingen og angi kontoopplysningene sine.

Pengene tilbakeføres til Revolut-kontoen din hvis de ikke hentes innen 24 timer. Du kan kansellere overføringen hvis mottakeren ikke har godtatt den, ved å klikke på transaksjonen i Revolut-lommeboken din og velge Kanseller betaling.