Sende penger til venner fra kontaktlisten min

Dette er det beste med appen – den er enkel, rask og kostnadsfri! ⚡️

Trykk på Betalinger på hovednavigasjonsskjermen i appen.

Venner som har en Revolut-konto vil vises med en blå “R” på bildet sitt. Velg en venn, velg valutaen og beløpet du vil sende, og legg eventuelt til en valgfri merknad eller GIF. Trykk så på Send, så vises pengene på Revolut-kontoen deres innen få sekunder!

Hvis vennen din ikke vises i kontaktlisten, kan du legge til en ny kontakt ved å trykke på (+) øverst i høyre hjørne. Følg instruksjonene og oppdater kontaktene dine ved å dra ned listen. Vedkommende skal vises med en blå «R» ved siden av bildet sitt.

Hvis du ikke har mobilnummeret til vennen din, kan du finne dem med brukernavn ved å trykke på (+) øverst i høyre hjørne.