Kan jeg skjule brukernavnet mitt?

Du kan justere synligheten av brukernavnet ditt via Rediger-knappen på Revolut-profilen din, i Betalinger-delen i appen. Hvis du velger å deaktivere Synlig med brukernavn, vil ikke andre Revolut-brukere kunne finne deg i søk, men de vil fortsatt kunne finne deg ved å trykke på din brukernavnkobling.

Hvis du overhodet ikke vil bli identifisert som en Revolut-bruker (verken med mobilnummer eller brukernavn), kan du deaktivere Betalinger med venner fra Avanserte personverninnstillinger.